Milieu & Dierenwelzijn

Milieu en dierenwelzijn vinden wij erg belangrijk.

Onion

Onion besteedt veel aandacht aan dierenwelzijn, mens (goede arbeidsomstandigheden) en milieu (vezels van biologische landbouw, aandacht voor water- en energieverbruik). Deze drie criteria zijn nodig om het GOTS-label* te bekomen. ONION kiest er evenwel voor dit label niet aan te vragen vanwege de hoge kosten die ermee gepaard gaan. De plaats waar hun garen geproduceerd wordt, is GOTS gecertificeerd. Het Deense merk geeft tevens de garantie dat hun merinogarens mulesing-vrij zijn.

* Wat is GOTS?

Global Organic Textile Standard.

Dit is een internationaal label voor bio-textiel. Het geeft aan dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt, en legt kwaliteitseisen op aan de producten. Dit label is verankerd binnen de Europese wetgeving.

 

Dit is de website met meer uitleg over de garens van Onion: http://www.onion.dk   

"Het geeft ons veel voldoening om een ​​leverancier van kwaliteitsgarens te zijn met milieuvriendelijke zorg - garens die goed zijn voor u, uw dierbaren en ons milieu" - Jette Frøkiær (oprichter van Onion)Verder:

  • krijg je de factuur per mail en sturen we geen papieren facturen of pakbonnen mee om papier te sparen
  • zijn eventuele noppenfolie en plastic luchtkussentjes die gebruikt worden om je bestelling veilig te versturen altijd hergebruikt en nooit nieuw ingekocht en kan het zijn dat de doos waar jij je bestelling in ontvangt ook al eerder is gebruikt.
© 2015 - 2024 Wol van Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel