Ruilen & retourneren

Ruilen

Toch niet de juiste kleur of per ongeluk een verkeerde maat breinaald besteld? Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mag je altijd ruilen (daarna meestal ook nog maar neem eerst even contact op). Meld via email wat je terug stuurt en wat je daarvoor in de plaats wilt hebben. Stuur het product aan ons terug (verzendkosten voor eigen rekening) en wij sturen na ontvangst daarvan het vervangende product naar je toe (verzendkosten voor onze rekening). Vanzelfsprekend dient het product dat je terugstuurt heel, schoon en ongebruikt te zijn en in originele verpakking te zitten.

 

Retourneren

Ben je niet tevreden over de bestelde producten dan mag je deze zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Hiervoor hanteren we de volgende regels:

  • Wil je een product of een gehele bestelling retourneren, meld dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via email en vermeld hierbij ook je rekeningnummer, naam en woonplaats.

Stuur de retourzending binnen 14 dagen na je melding aan ons terug. Als je je bestelling via pakketpost had gekregen, kun je via de link in de mail met verzendinformatie makkelijk een retourlabel aanmaken, met een kleine korting. Je kunt het ook zelf adresseren aan:
             Wol van Pol
​             Van Dedemlaan 49​             
             8061 CK Hasselt

  • De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Als de hele bestelling retour wordt gezonden krijg je de verzendkosten (als er verzendkosten zijn betaald) voor de heenzending teruggestort.  Als een bestelling gedeeltelijk wordt geretourneerd worden de verzendkosten voor de heenzending niet vergoed.
  • Binnen 14 dagen nadat je je retourzending bij ons hebt gemeld krijg je het bestelbedrag op je rekening teruggestort, mits de retourzending in goede orde door ons is ontvangen..
  • Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.
  • Je dient zorgvuldig om te gaan met het product zo lang het in je bezit is. Is er toch schade ontstaan dan zal dit verrekend worden met het terug te storten bedrag. Producten dienen in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking te worden teruggestuurd. Patronenboeken die in plastic zijn verpakt mogen niet uitgepakt worden. De vacuümverpakking van garens mag geopend worden maar bedenk dat de verzendkosten voor de retourzending hierdoor waarschijnlijk hoger worden (pakketpost).
  • Je bent zelf aansprakelijk voor zoekraking of beschadiging van de producten tijdens verzending.

 

.

© 2015 - 2024 Wol van Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel