Verzendkosten

Verzendkosten

Wol van Pol berekent de verzendkosten afhankelijk van het bestelbedrag. Voor Nederland gelden de volgende verzendkosten:
(Zie onderaan deze pagina voor verzendkosten naar andere landen)

BestelbedragVerzendkosten Nederland
Tot 18 euro€4,10
18 tot 100 euro€6,25
Meer dan 100 euroGratis

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden worden kleine hoeveelheden wol vacuum verpakt, zodat het door de brievenbus past. Bijkomend voordeel is dat je niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.


Levertijd

Bestellingen worden in de regel binnen één werkdag na betaling verstuurd. Een enkele keer moeten we wol bijbestellen om te garanderen dat alle bollen van hetzelfde verfbad zijn, dan duurt de levering 1 à 2 dagen langer.

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Bij pakketpost krijg je een bevestiging via email met daarin de datum en het tijdvak waarbinnen je bestelling bezorgd gaat worden.

Ben je niet thuis als de postbode voor de deur staat, dan komt de postbode een tweede keer bij je langs. Ben je dan opnieuw niet thuis, dan ontvang je hiervan een bewijs in je brievenbus. Met dit bewijs en je legitimatiebewijs kan je het pakket tot twee weken na de aflevering afhalen op het opgegeven postkantoor.
 

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling af te halen in Hasselt. Daarbij vervallen uiteraard de verzendkosten. Je kunt dit tijdens het afrekenen aangeven door te kiezen voor de optie 'Afhalen bij winkelier'


Verzending buitenland

De verzendkosten vind je in onderstaande tabel. Kies tijdens het afrekenen voor het juiste land in het uitklapmenu getiteld 'Versturen binnen'. Staat jouw land niet in deze tabel, neem dan contact op voor de verzendkosten (info@wolvanpol.nl).

Bestelbedrag België, Duitsland, LuxemburgDenemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Italië,  Spanje, Verenigd Koninkrijk
Tot 35 euro€ 9,50€ 13,50
35 - 150 euro€ 11,50€ 16,50
Meer dan 150 euroGratisGratis

Als bij producten staat vermeld dat deze gratis verzonden worden, dan geldt dit alleen voor verzending binnen Nederland.

© 2015 - 2024 Wol van Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel