Flesvaas #18 - Moss

Vorige Artikel 45 van 124 Volgende
€ 34,00 (inclusief btw)

Met de flesvazen probeert Foekje Fleur meer aandacht geven aan het groeiende probleem van zwerfafval en de plastic soep in onze oceanen. Flesvaas #18 moss is onderdeel van de World Collection, die bestaat uit flessen van over de hele wereld en wordt met de hand gemaakt nabij Aveiro in Portugal.

De flesvazen zijn gemaakt van biscuit porselein en heeft aan de buitenkant een matte afwerking die lijkt op plastic. De binnenkant van de porseleinen Flesvaas #18 moss is geglazuurd om hem waterdicht te maken en is zo dus geschikt als vaas. Mooi verpakt in een kartonnen doos, met een kleine brochure is deze flesvaas van Foekje Fleur ook een mooi cadeau. 

- materiaal: biscuit porselein
- kleur: mosgroen
- afmeting: 16,8×5,2×2,9 cm

Was de fles na gebruik van de vaas met milde zeep, warm water en een borstel. Laat het te drogen op een schone handdoek. Vetvlekken kunnen worden verwijderd door in zachte zeep te wrijven, deze een nacht te laten staan ​​en te reinigen zoals hierboven beschreven. Bewaar deze fles altijd binnen en bewaar hem op een droge plaats, aangezien er na verloop van tijd vochtig vuil in de buitenkant kan komen. Je kunt ook vloeistoffen in de fles bewaren. Sluit de flesvaas dan af met een kurk.

De aantrekkelijke en kleurrijke ontwerpen van Foekje Fleur lijken op het eerste gezicht speels, maar zijn in feite geïnspireerd door serieuze onderwerpen zoals milieuvervuiling en bedreiging van het wildlife. Hiermee willen ze meer bewustzijn creëren voor deze thema’s. 

© 2015 - 2022 Wol van Pol | sitemap | rss