To Jungle - Bricks

Vorige Artikel 39 van 100 Volgende
€ 22,95 € 15,00 (inclusief btw)

Deze toffe bouwstenen zijn gemaakt van kurk. Hiermee kun je dus bouwen én het laten omvallen zonder lawaai ;-) Ook passen ze perfect op de originele duploblokken dus je kunt eindelijk combineren. De kurk die gebruikt wordt voor de Bricks is een restproduct van de 'kurk flessen industrie'

Inhoud: 10 grote en 4 kleine blokken.

De Bricks passen perfect op de bouwstenen van Duplo. Ze zijn heel stevig, stapelbaar en blijven goed drijven. De blokjes gaan lang mee als ze juist behandeld worden. 

De bouwstenen zijn gecertificeerd volgens de EU-speelgoednorm (NEN-EN71) voor de leeftijd waarvoor het bedoeld is 3+. Deze leeftijd is bepaald omdat kinderen jonger dan 3 sneller geneigd zijn speelgoed in hun mond te stoppen, hierdoor kunnen ze stukken afbijten/breken en is er een verhoogd verstikkingsgevaar. 

Het natuurlijke kurk materiaal is volledig onschadelijk. De blokjes zijn goed te reinigen met lauw water, doe ze liever niet in de vaatwasser of heel heet water. De blokjes kunnen krimpen door warmte en passen daardoor niet meer goed op elkaar. Daarnaast kunnen ze verkleuren als ze langdurig nat blijven, dus droog ze goed af voordat je ze opbergt.

© 2015 - 2022 Wol van Pol | sitemap | rss